Wysłany: Wto Sie 22, 2023 12:44 Temat postu: Korepetycje z matematyki na Słonecznej Morenie
Szukasz wsparcia w nauce matematyki?
Oferuję korepetycje z matematyki dostosowane do potrzeb ucznia!
O mnie:
Jestem doświadczoną korepetytorką z pasją do matematyki. Mam bogate doświadczenie w nauczaniu uczniów na różnych poziomach edukacji – od szkoły podstawowej po studia. Moja metoda polega na tłumaczeniu trudnych koncepcji w sposób zrozumiały i atrakcyjny, zachęcając do aktywnego uczestnictwa w procesie nauki.
Oferta:
-Indywidualne podejście: Dostosowuję materiał i tempo nauki do Twoich potrzeb oraz poziomu zaawansowania.
-Zrozumienie koncepcji: Pomagam zrozumieć podstawowe i zaawansowane zagadnienia matematyczne.
-Rozwiązywanie zadań: Wspólnie rozwiązujemy różnorodne zadania, od prostych ćwiczeń po bardziej skomplikowane problemy.
-Przygotowanie do egzaminów: Pomagam w skutecznym przygotowaniu do egzaminów, testów i sprawdzianów oraz matur i egzaminów ósmoklasisty.
Dlaczego warto skorzystać:
-Zwiększysz swoją pewność siebie w matematyce.
-Nauczysz się efektywnych strategii rozwiązywania problemów.
-Dostaniesz wsparcie w trudnych tematach.
-Przygotujesz się do egzaminów w sposób kompleksowy.
Korepetycje odbywają się:
Osobiście w Gdańsku na Morenie ul Lema lub online
Cena:80 zł za 60 min
Zapewniam przyjazne i cierpliwe podejście do nauki matematyki oraz gwarantuję skupienie na Twoich celach i postępach w nauce.
Skontaktuj się ze mną pod numerem telefonu 508452429 aby umówić się na pierwsze spotkanie lub dowiedzieć się więcej!
Po więcej szczegółów zapraszam też na moją stronę internetową: https://www.matematyczna-akademia.pl
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Portal www.MojeOsiedle.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi
zamieszczanych przez użytkowników serwisu. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo
lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną
lub cywilną.